Home

Technologie voor plaatsbepaling en maatvoering

Menu
K
P

MOSEG Technologies configureert en bouwt geografisch-meetkundige systemen voor landmeetkunde, maatvoering, infrastructuur, CAD en GIS.

Wij bieden zowel systemen 'op maat' als 'off-the-shelf'. Onze apparatuur en software worden gekenmerkt door de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Onze huismerken zijn :

  • STONEX : Landmeetkundig instrumentarium, laserscanners, software
  • JUNIPER Systems : Rugged Mobile Computers

MOSEG Technologies realiseert tevens ontwikkeling en commercialisering van eigen oplossingen, vnl. m.b.t. Mobile Computing en maatvoering.

MOSEG Technologies zoekt in samenwerking met de klant naar de meest geschikte oplossing. Hierbij wordt de nodige aandacht besteed aan analyse van bestaande bedrijfsprocessen en aan procesoptimalisatie.


EVENEMENTEN

03/03/2016 - BEGEO
Brussel - The EggBEGEO

BeGeo is een nieuw congres met beurs over Geo-informatie. Toegang is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Meer info op www.begeo.be.
MOSEG Technologie bemant een stand op de beurs. We komen hier ook voor het eerst naar buiten met een razend interessant nieuw product. Meer info hieromtrent volgt later.

  

09/06/2016 - A(G)IV Trefdag
Gent - ICCAGIV Trefdag

Ook deze keer zijn wij van de partij op dit jaarlijks evenement. Bezoek onze stand en maak kennis met betaalbare en kwaliteitsvolle alternatieven voor de gevestigde duurdere merken.