Menu

Als eerste SLAM voor GEO-toepassingen
Tot 100 meter range
Voor binnen en buiten

GNSS-meetsysteem


Met een GNSS-meetsysteem voert u uiterst nauwkeurig metingen uit. Van geotechniek tot milieukunde; het zijn slechts enkele voorbeelden van sectoren die nood hebben aan nauwkeurige meetsystemen. Het GNSS-meetsysteem van Moseg Technologies voldoet aan alle vereisten: van een multi-constellatie antenne voor nauwkeurige signalen tot een moderne behuizing en batterijen met een lange levensduur. Er zijn dus genoeg redenen om een GNSS-meetsysteem bij een gespecialiseerde aanbieder te kopen.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan nu contact op!

Geschikt GNSS-meetsysteem voor elke toepassing

Ook zijn er binnen het aanbod verscheidene modellen verkrijgbaar. Het Stonex S900 RTK GNSS meetsysteem beschikt over een unieke E-Bubble sensor om moeilijke punten te bereiken, terwijl het Stonex S7 RTK GNSS Handheld model dan weer over een handige touchscreen-technologie beschikt. Kortom, elk GNSS-meetsysteem draagt op zijn eigen manier bij tot het gedetailleerd meten van ruimtes.

 

Ontdek de vele systemen

Bent u op zoek naar een hoogwaardig GNSS-meetsysteem? Bij Moseg Technologies staan kwaliteit en duurzaamheid voorop, dat is zeker. Aan de andere kant kunt u ook rekenen op een uitstekende 24/7 service en een snel antwoord op al uw vragen. Dankzij onze ruime ervaring helpt onze specialist u bij de zoektocht naar het beste GNSS-meetsysteem voor landmeting. Als allereerste aanbieder van meetsystemen voor geo-toepassing biedt Moseg Technologies u altijd het beste van het beste! Wilt u graag meer te weten komen over de vele mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via het contactformulier en ontdek de vele GNSS-meetsystemen die uw werk eenvoudiger maken.

 

Ook interessant: Ruimte meten | Point cloud

 

 

Scanner - Moseg

Man met scanner - Moseg